Energeettinen kasvojenkohotus

THE ACCESS CONSCIOUSNESS FACELIFT™

 
Facelift_helsinki.jpg
 
 

ACCESS FACELIFT™ on kasvojen ja koko kehon uudenlainen energeettinen nuorennushoito.

Mukana on 29 hoitavaa energiaa, jotka vaikuttavat solutasoille asti. Hoidon on havaittu vaikuttavan ikääntymisen merkkeihin nuorentavasti, silottaen, kohottaen ja kiinteyttäen, niin kasvoja, kuin koko kehoa.

Miten tämä on mahdollista? Se on mahdollista siksi, että kehomme vanheneminen on pitkälti seurausta uskomuksistamme, joita meillä on iästämme ja perimästämme. Näytämme siltä mitä uskomme, emme siltä mitä todellisuudessa olemme.

Access Facelift™ energiat hoitavat hellästi kehomme fyysisiä järjestelmiä vieden niitä elinvoimaiseen olotilaan. Samalla hoito auttaa purkamaan vanhentavia uskomuksia ja luomaan positiivista, tervettä suhdetta itseemme ja kehoomme. Kehomme on ystävämme, josta saame iloita ja nauttia, olimmepa minkä ikäisiä tahansa.

Hoitohetkessä saat levätä mukavasti vaatteet päällä peiton alla. Kehoasi kosketellaan hellästi kaulan, niskan, kasvojen ja pään alueelta. Energiatasolla vaikutus ulottuu koko keholle.

Yksikin hoito tuo ihanan virkistävän ja rentoutuneen olon kasvoille ja keholle. Pysyviin hoitotuloksiin tarvitaan useampi sarja hoitoja.

 

 

ACCESS FACELIFT™

HINTA

1 hoito 90 €

4 hoidon sarja 330 €

KESTO

75-90 min.

Hinnat sis. alv 24%

kasvojenkohotus_helsinki.jpg
 
 
 
 

Saatavilla on myös kehoprosesseja täydentäviä kirjoja:
”Right body for you” Gary M. Douglas, Dr. Dain Heer
”Embodyment” Dr. Dain Heer
”Ask and create your life” Beate Nimsky