ACCESS BARS®

 
 
access_bars_hki.jpg
 
 

ACCESS BARS® on tietynlainen kehoprosessitekniikka, jossa hoito tehdään koskettamalla kevyesti 32 pään alueen pistettä.

Näihin pisteisiin liittyy elämän eri osa-alueisiin kohdistuvia uskomuksia, jotka jumittavat ja rajoittavat elämäämme menneisyysperspektiivistä. Toistamme asioita, jotka eivät toimi, pääsemättä niistä eroon. Olemme toistuvien ajatustemme ja toimintatapojemme vankeina.

Access Barsin® lempeä tekniikka vapauttaa näitä tukoksia ja tuo uudenlaista vapautta olla nyt-hetkessä. Se on kuin poistaisi ylimääräisiä tiedostoja tietokoneelta. Tilalle avautuu vastaanottamisen tila, jolloin keho ja mieli voi alkaa luoda sitä mitä se eniten kaipaa. Muutosta voi tulla esim. luomiskykyyn, terveyteen, raha-asioihin, seksiin, ihmissuhteisiin, uneen, ahdistukseen, stressiin ja moniin muihin asioihin.

Access Barssista® on tehty tieteellistä tutkimusta, jolla on pystytty todentamaan neurologiset ja fyysis-emotionaaliset vaikutukset todeksi.

Voi olla, että sinulle riittää yksi Bars ja kaikki on toisin. Tai voi olla, että kehoprosessisi vaatii aika ajoin tai säännöllisesti että Barsit ”ajetaan läpi”. Sinun kehosi tietää kyllä mikä on sinulle hyväksi.

Jokaisella hoitokerralla tulet rentoutumaan erittäin syvästi. Suurin osa ihmisistä nukahtaa. Bars käsittely tuntuu siltä kuin olisit saanut kokovartalo hieronnan. Mielesi on kevyt ja koko elämä tuntuu kevyemmältä, hyvällä tavalla.

 

ACCESS BARS®

HINTA

1 hoito 90 €

KESTO

75-90 min.

Hinnat sis. alv 24%

access_bars_hki.jpg
 
 

Hoidon lisäksi sinulla on mahdollisuus hankkia Access Consciousness® kirjoja, jotka sisältävät upeita työkaluja herättelevien kysymysten ja avartavien ajatusten muodossa.

Kysy myös Access Faceliftia.


 
Tietoisuus on kykyä olla läsnä elämäsi joka hetkessä tuomitsematta itseäsi tai ketään muuta. Se on kyky vastaanottaa kaikki, olla hylkäämättä mitään ja luoda kaikki se mitä elämässäsi haluat ja paljon enemmän kuin mitä sinulla tällä hetkellä on ja enemmän kuin osaat kuvitella.
— Gary Douglas