reikihoito-helsinki.jpg

Kaikki maailmassa on energiaa.

Myös ihminen koostuu monimutkaisesta
energiajärjestelmästä, jota ilman ihminen ei voisi olla olemassa. On hyvin luonnollista, että energialla voi myös hoitaa.

REIKI tulee Japanista ja tarkoittaa universaalia rakkaudellista elämänenergiaa ja elämänvoimaa. Reikihoidossa reikihoitaja toimii tämän rakkaudellisen reikienergian välittäjänä.

Reiki välittyy reikihoitajan käsien kautta, jotka ovat hoidettavan keholla. Reikienergia hakeutuu aina sinne missä hoidettava sitä sillä hetkellä eniten tarvitsee.

Reiki voi tuoda lievitystä fyysisiin kipuihin ja vaivoihin. Reiki voi myös laukaista kehon jännitystiloja kuten stressi ja unettomuus.

Reikihoito rentouttaa, rauhoittaa ja avaa hellästi tunnetukoksia. Reiki aktivoi paranemista sen mukaisesti mihin hoidettava itse on valmis.

Reikin hienojakoinen energia tavoittaa kaiken sielulliseen ja ihmisolemukseen kuuluvan.

Reikin vastaanottaminen kosketushoitona on suosituin tapa Reikihoidossa. Hoitoa on kuitenkin mahdollista saada myös kaukohoitona. Hoitohetki on tällöin lyhyt ja voimallinen.

Maansyli on järjestänyt vuosia Reiki 1 ja 2 -kursseja yksilö- ja pienryhmille. 

Kurssiaikatauluja ei enää ilmesty, vaan pidän kursseja tilattaessa yhdessä sovittuna ajankohtana. Ota siis yhteyttä, niin luon kurssista avoimen tapahtuman kaikille kiinnostuneille.

 

Reikihoito

HINTA

70 €

KESTO

60-70 min.


Reikihoito kaukohoitona

HINTA

35 €

Hinnat sis. alv 24% 

”Musta on mahtavaa kun olet osa mun elämää ja oon saanut ihan todella paljon apua sulta matkalla itseeni.
Kiitos että olet!"

Oloni on tyystin erilainen kuin ennen hoitoa. Johan keveni!
 

 
 
reikihoito-helsinki.jpg