vauvojen_vyöhyketerapia.jpg

Vauvan syntymä on ainutkertainen tapahtuma. Kaikki on uutta ja ihmeellistä niin vauvalle kuin vanhemmille.

Itku on vauvan tapa ilmaista pienen kehon tuntemuksia. Tavanomaisia itkun takana olevia vaivoja ovat suolistokivut, refluksivaivat, niskajumit ja eriasteinen syntymästressi. Massiivisemman itkun takana on yleensä koliikki.

Vyöhyketerapialla voidaan saada selvyyttä ja helpotusta vauvan tilanteeseen - oli itku pientä tai suurta.

Vauvan hierominen etenkin suoliston, niskan ja selän heijasteiden kautta purkaa kehon jännitteitä ja vaivat löytävät ulosmenotien. Hoito rentouttaa ja aktivoi kehon toimintoja tasapainottumaan.

Hoidossa intensiivinen kontakti vauvaan on tärkeää. Vauvalle tulee turvallinen olo ja hän saa tilaisuuden osallistua itse hoitoon katseella, ääntelemällä ja kehon liikkeillä.


Jokainen vauva on yksilö ja myös hoidon vaikutukset ja reaktiot ovat yksilöllisiä. Joillakin vauvoilla jo yksi terapeuttinen käynti laukaisee vaivakierteen, joillekin taas pidempi hoitojakso on tarpeen.

Tavallisin hoitokertojen määrä on 2-3 kertaa kahden viikon sisällä. Vauvan vyöhyketerapiakäynti kestää noin tunnin, jolloin on aikaa keskustelulle, vauvan syöttämiselle ja vyöhyketerapiahoidolle.

Käynnin aikana annan myös helpot ja tehokkaat hierontaohjeet kotikäyttöön. Hieronnan jatkuessa kotona vauvan immuunipuolustus vahvistuu. Hieronta tukee monin tavoin kasvua ja kehitystä.

Kaikki vauvat ovat vyöhyketerapiahoidon jälkeen hyvin rentoutuneita ja nukkuvat pitkän tovin.

vauvojen-vyöhyketerapia.jpg
 

Vauvojen vyöhyketerapia

HINTA

50 €

KESTO 

60 min.

Hinta sis. alv 24%


Käytän hoidossani Frantsilan luonnonöljyjä


 

“Kävimme pari vuotta sitten esikoisen kanssa luonasi ja vatsavaivat loppuivat siihen. Halusimme tuoda myös tämän toisen tyttövauvamme luoksesi, sillä sinulla on taito löytää hoitokohdat mitkä helpottavat.”

”Jännitimme mieheni kanssa tuoda vauvaamme vyöhyketerapiaan. Jännitys osoittautui turhaksi, sillä vauvamme pääsi turvallisiin käsiin. Annoit vauvan itkulle ja vaivoille luvan purkautua pois.”

Mieheni oli ällistynyt onko vauvamme sama vauva kuin ennen hoitoa. Vauva katseli kotona tyynen rauhallisena ympärilleen ilman jokailtaista itkua.