Pallo

”Kaikki mitä päätämme rakastaa, mille olla myötämielisiä, tulee meitä vastaan ja onnistumme.”

vyöhyketerapia.jpg

Katselin TV:stä uusintoja sarjasta ”Tanja ja kuuro Eurooppa”. Viehätyin tästä hurmaavasta nuoresta naisesta, joka tutustui eri maiden kulttuureihin ja ihmisiin. Ihmiset, keiden luona Tanja vieraili, olivat myös kuuroja, kuten hän.

Yhteistä kaikille oli se, että kuurous tai mikään muukaan ei ollut koskaan estänyt heitä toteuttamasta unelmiaan. Tanja kommunikoi kaikkien kanssa viittomakielellä, joka on maasta ja kielestä riippumatta suurelta osin yhteisesti ymmärrettävä. Miten mahtava kieli!

vyöhyketerapia_ja_reikihoito.jpg

Mieleeni jäi erityisesti Tanjan kohtaaminen erään menestyneen koripalloilijanuorukaisen kanssa salitreeneissä. Tanjalle laji ei ollut tuttu, mutta hän suostui rohkeasti kokeilemaan, saisiko pallon koriin. Hymyssä suin Tanja otti tuntumaa palloon, pomputteli aikansa ja heitti sitten mallikkaasti pallon suoraan koriin.

Ammattilaiskoripalloilija ihmetteli silmät pyöreinä, miten Tanja onnistui ensi yrittämällä niin hyvin. Tähän Tanja vastasi: ”Minä päätin rakastaa palloa ja tehdä sen kanssa yhteistyötä. Pallo vastasi siihen ja onnistuimme.”

reiki_vyöhyketerapia.jpg

Jäin miettimään kuinka tämä Tanjan lausuma viisaus on niin totta aivan kaikkien asioiden suhteen elämässämme. Kaikki mitä päätämme rakastaa, mille olla myötämielisiä, tulee meitä vastaan ja onnistumme.

Jos tahdot osata käyttää jotain esinettä kuten esim. pallo, viulu, vesivärit, virkkuukoukku, virveli, mitä tahansa, jos päätät rakastaa esinettä, se tekee kanssasi yhteistyötä ja opit taidon.

Jos rakastat työtäsi tai ainakin arvostat sitä mitä teet, olet helposti myös hyvä työssäsi ja se tuottaa sinulle iloa. Sinä menestyt.

Jos rakastat rahaa, ilmaiset arvostavasi itseäsi ja sinulla on aina rahaa kaikkeen mitä tarvitset.

Jos rakastat luontoa, et kärsi vääränlaisesta säästä, vaan jokainen sää ja vuodenaika on sinulle hyvä. Olet osa luontoa ja saat siltä voimaa.

Jos rakastat eläimiä, ne tulevat luoksesi jakamaan hiljaisen viisauden kanssasi.

Jos rakastat vastaantulijaa, katusoittaja hymyilee ja tervehtii sinua, herrasmies avaa sinulle oven, tyttö huutaa perääsi, kun pudotit hanskasi.

Listaa voisi jatkaa loputtomiin.

Mutta miten rakastaa kaikkea? Mistä rakkaus lähtee? Voiko vaan päättää, että rakastaa?

reikihoitoa_vyöhyketerapiaa.jpg

Kyllä. Sinä voit päättää, että rakastat.

Rakkaus asuu sydämessäsi, joten se on sinussa valmiina. Kaikki lähtee sinusta.

Se että voisit rakastaa kaikkea, tarkoittaa sitä, että kykenet ensin hyväksymään ja rakastamaan kaikkea myös itsessäsi. Siis aivan kaikkea. Itsesi rakastaminen ja hyväksyminen on matka vapautumaan kaikesta siitä, mikä elämän varrella on kertynyt rakkauden tielle. Se on kuuloyhteyden avaamista kehoosi. Se avautuu, jos annat sille mahdollisuuden.

Pieni aavistus jo riittää, sillä olet yhtä aikaa matkalla ja perillä. Voi olla, että jokin tietty kirja, musiikki, luonto, liikunta, maalaaminen tai jokin muu on sinun avaimesi kehosi kuulemiseen ja rakastamiseen. Tai voi olla, että kehosi kaipaa myös, että sitä hoidetaan Vyöhyketerapian, Reikihoidon, Access Barsien tai jonkin muun hoidon avulla.

Pallo on sinulla.

reikihoitaja_vyöhyketerapeutti.jpg
 
Liisa_omakuva.jpg

Minä olen Liisa ja kirjoitan pieniä tarinoita elämästä missä ruoho ja taivas tuoksuu yhtä aikaa. Kirjoitan hetkistä, joiden syvyys kutsuu viipymään. Kehoterapeuttina kosketan ja hoidan käsilläni. Tässä blogissa sanat ovat käsieni tilalla koskettamassa ja ajatuksia herättelemässä. Ajattelen, että elämän tarkoitus on pitää hauskaa, sillä ilo ja keveys tulee paikalle aina kun ollaan totuuden äärellä.